Academia Vitaminelor la MEKI – benzi desenate

Într-o zi cu soare jucăuş, ce se tot ascundea după nori, am ieşit în grădină. Mă gândeam că legumele pe care le plantasem în primăvară şi le udasem cu grijă, mă vor lăsa să gust delicioasele fructe. De unde mi-a venit această idee? Am citit în revista pentru copii MEKI despre importanţa vitaminelor. Este un serial fascinant, cu Alex şi Oana, de la care puteţi învăţa mute lucruri folositoare.

Vitaminele predau la o academie renumită. Vitamina A, prima ce apare, se găseşte în morcovul portocaliu. Ea ne ajută să avem vedere ageră şi este importantă pentru piele. Vitamina B are mulţi fraţi şi surori. Vreo şaisprezece. Din umbra grădinii, se arată fermecătoarea vitamină C, adăpostită în ardeiul gras şi în pătrunjel aromat. Ţanţoşă, elegantă, bronzată, apare vitamina D. Ea ajută calciul să se fixeze în oase în prezenţa soarelui. Ultima, dar nu cea mai puţin importantă, soseşte la întâlnirea academică vitamina E. Ea este frumoasă, ne ajută celulele să rămâne tinere, pielea să strălucească de prospeţime. Se află adăpostită discret în alune, cereale şi legume verzi.

Accesând site-ul www.meki.ro, puteţi călători în lumea fascinantă a educaţiei, a lucrurilor miraculoase, pentru mici şi mari, pentru copii şi părinţi, unchi şi nepoţi, bunici şi mătuşi, căţei şi pisici.

Dacă nu aţi învăţat să citiţi, nu-i nicio problemă. O revistă de benzi desenate ajută foarte mult la dezvoltarea copilului, susţine site-ul www.meki.ro. În primul rând vă încurajează să vă împrieteniţi cu lectura. Banda desenată este o serie de imagini însoţite de câteva cuvinte. Efortul lecturii este minim, iar atracţia (din cauza imaginilor) este maximă. Este exact pasul intermediar între silabisire şi plăcerea lecturii.

Veniţi dragii noştri copii şi părinţi în lumea MEKI!

2 thoughts on “Academia Vitaminelor la MEKI – benzi desenate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.