Acasa

DESPRE MINE

povesti personalizate - Claudia Groza LazarAs putea incepe cu faptul ca sunt o visatoare incurabila, care crede in vise si in povesti. Din acest motiv m-am decis sa scriu povesti personalizate pentru copii.

Viata m-a invatat sa cred ca fiecare vis se poate implini.

Asadar… nascuta primavara, intr-o zi de inceput de mai, in Bucuresti, am iubit dintotdeauna povestile si cartile. M-au insotit de mica, fiindu-mi prieteni de nadejde. Apoi, mi-au placut de cand ma stiu copiii si am devenit profesor de biologie. Peste ani, imi doream sa bucur un numar mare de copii si sa le ofer cadouri. Nu orice cadouri! Unele pentru suflet si minte. Asa au luat nastere primele povesti pentru copii. Ele au inceput sa calatoreasca in cateva orase din țara, prin intermediul atelierelor pe care le organizam. Imi placea sa le observ stralucirea din ochi, zambetele de fericire si dorința de a fi mai increzatori, mai puternici, mai veseli. Privindu-i cu atenție, am inteles ca fiecare este UNIC, avand propria poveste. Astfel am demarat proiectul POVESTI PERSONALIZATE in iunie 2011. Am invatat multe de la oameni si experiența lor de viața, iar pasiunile si sentimentele, prietenii si cei dragi, au devenit povesti minunate, care au calatorit prin toata țara si chiar peste hotare.

Hotarata sa ajung la sufletele cat mai multor copii am realizat blogul cu povesti, Povestile Lizei. De aici, o parte din povesti au ajuns in manuale scolare si reviste pentru copii (de exemplu, revista DOXI).

Cartile cu povesti au inceput sa apara una cate una. Azi am un numar de noua carti, altele isi asteapta cuminți randul.

Iubind atat de mult copiii, in ianuarie 2016 am fost binecuvantata cu doi copii: gemenii Ana Melania si Horia Ioanid. Acum am o sursa permanenta de inspiratie!

Odata cu ei revin la copilarie, la joaca si joc!

„Nu le pot spune copiilor mei sa ajunga pana la stele. Tot ce pot face este ca eu sa ma-ntind spre ele.”

Joyce Maynard

povesti personalizate pentru copii

Povesti Personalizate

Ce inseamna povesti personalizate? O poveste personalizata este o poveste scrisa special pentru un copil/un adult pornind de la date personale (data nasterii, localitate, etc), pasiuni, prieteni, calitati si temeri care se doresc a fi vindecate prin poveste. Poate fi un cadou de suflet pentru un copil (adaug fotografii, precum si jocuri, ilustratii care pot fi colorate), dar si pentru sot/sotie, iubit/iubita, educatoare, profesor, doctorul pediatru, bunici. Povestea personalizata va fi scrisa in 2-3 zile. Poate fi trimisa in format electronic si printata de fiecare sau sa fie tiparita de mine (se prelungeste termenul de predare). Va astept cu bucurie comenzile de povesti personalizate!