Alfabetul – Cheia tainelor lumii

Am fost la lansare. Lumea literelor este fascinanta. Cel putin pentru mine, un om care da educatie. mini serbare data de elevi. Au fost senzationali: siguri pe ei si zambitori. A venit Teatrul Tandarica si s-a jucat o sceneta scrisa deautoarea Aurora Georgescu. Scrie divin…. 🙂

Fotografii…. 🙂 sper graitoare pentru a cumpara cartea. 🙂

4 thoughts on “Alfabetul – Cheia tainelor lumii

 1. stropidesuflet says:

  Emotionată, impresionată de toate cuvintele generoase cu care aţi apreciat cartea mea şi tot ce a fost în legătură cu lansarea ei, vă mulţumesc pentru prezenţă, vă mulţumesc pentru că mi-aţi fost alături la acest eveniment, vă mulţumesc pentru promovarea pe care o faceţi acestei cărţi.

 2. admin says:

  Cu mare placere. Cartea dvs este ceruta si apreciata de parinti. Baietelul pentru care cumparsem chiar eu una, nu a plecat la gradinita pana ce nu i-a fost citita jumatate din carticica.

  Succes in tot ce faceti!

  Cochetez si eu cu scrisul povestilor…. poate veniti si la lansarile mele.

 3. stropidesuflet says:

  Din lipsa de timp nu am mai intrat sa vad raspunsul. Am făcut-o abia acum după mai bine de o lună. Vă rog mult trimiteţi-mi un mail ca să vă pot la rândul meu contacta (corespondenţă personală). Sunt nespus de bucuroasă să aud că scrieţi poveşti şi sunt nerăbdătoare să le citesc şi să le cumpăr pentru nepoţii mei. Sigur că voi veni la lansările dv. Doar să mă anunţaţi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.