Bucură-te de tine!

Salutare tuturor!

Adesea mi se întâmplă să citesc ceva și să rămân tânjind după acel ceva. Poate este o carte pe care vreau să o citesc sau o excursie (ah, da! cel mai mult visez la excursii) sau  vizionarea unei piese de teatru sau să mă relaxez cu un curs de dezvoltare personală sau pur și simplu să merg la întâlniri unde să-mi promovez poveștile, cărțile personalizate, dar mai ales să discut cu oameni din diverse domenii. Îmi place să învăț de la oameni. Îmi place să ascult povești de viață și să aprofundez lecții noi.

Dar, pe lângă toate acestea, realizez cât sunt de norocoasă. Mă bucur de toate cărțile pe care le am și știu că oricum nu am timp pentru toate. Le iau pe rând.

Mă bucur când primesc zâmbete de la gemenii mei. Mă bucur de un compliment.

Mă bucur de un mesaj sau email în care primesc o veste bună.

Mă bucur când gust ceva foarte bun. De exemplu, azi am mâncat ecler cu ness, plăcerea mea din adolescență. Mi-am amintit oamenii dragi alături de care savuram aceste prăjituri.

Bucuria vine din ceea ce ai și ceea ce ești, din lucruri mărunte. Când te-ai oprit din alergat, din comparat și te-ai privit în interiorul tău? Când ai ascultat muzica ce ți-a alinat tristețea sau ți-a produs o imensă bucurie? Când ai stat cu un castron cu floricele și ai vizionat un film pe HBO? Când ai răsfoit un album foto? Când ți-ai sunat cea mai bună prietenă? Când ai făcut o faptă bună? Când ți-ai cumpărat un produs cosmetic (ceva simplu: un rimel, o cremă, un parfum, un spumant de baie)? Eu ador produsele Forever și Oriflame. Le-am testat, așa că am curajul să le recomand. Nu e nevoie să comanzi de la mine sau de la prietena ta cea mai bună dacă ai teama că ele se vor îmbogăți! Poți deveni chiar tu consumator direct, și astfel beneficiezi de reducere. Dacă și numai dacă vrei, te pot ajuta. Astfel faci economii, ești fericită, ba chiar poți câștiga un ban în plus dacă recomanzi și câtorva prietene.

E așa de frumos și de senin când nu te mai compari cu nimeni și te uiți în sufletul tău!

E așa colorat când te ocupi de pasiunile tale și nu mai ești cu mintea la ce ai citit pe bloguri sau pe social media!

E așa de perfect când visezi la o călătorie sau o rochie sau o siluetă a cuiva pe care o admiri și o urmărești cu zilele pe facebook! De ce spun asta? Pentru că îți poți crea un PANOU AL DORINȚELOR și când nu mai speri, atunci dorințele se împlinesc. Important este să te bucuri de viață. de sănătate, de tine cu tot ce ai mai frumos în interiorul tău: bunătate, credință, talent, încredere, curaj.

Bucură-te de cine ești azi (cu bune și cu mai puțin bune, fără de care nu ai putea evolua) pentru a te bucura anul viitor de cine ai devenit!

Când te-ai bucurat ultima oară de realizările tale, de zâmbetele oferite, de îmbrățișările tandre acordate celor care aveau nespusă nevoie de ele?

Bucură-te de raze de soare, de nori împrăștiați pe seninul cerului, de vânt, de frunze colorate, de animale (poate o veveriță în parc),de cărți, de cursuri online (unele chiar gratuite, oferite de Univers), de cântecele păsărilor, de coloritul unor bănci, de ceea ce simți că te încarcă de energie și de recunoștință!

Bucură-te de tine și frumosul sădit cu dragoste în interiorul tău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.