CAMPANIA „Un dar pentru un prieten – TOTUL VA FI BINE”

Poveștile de viață m-au fascinat din toate timpurile. De când eram copilă și citeam Mowgli, Tarzan, amintirile din copilărie ale lui Nică, până mare fiin și citind jurnalul Annei Frank, al Oanei Pellea și multe biografii. Dar cel mai mult îmi place să am acces la povești ale unor oameni apropiați, de la care pot învăța.

Când am descoperit grupul de facebook al Alinei Seran, WIFIBUSINESSMOM, mi s-a părut că porțile Universului s-au deschis pentru mine. Am întâlnit multe femei frumoase (da, eram atentă la pozele lor, la eleanța și feminitatea etalate), puternice, sigure pe ele, extrem de talentate și cu afaceri mici, dar solide. Zi de zi, intram să mai învăț ceva de la ele.

De curând, la 1 aprilie, Alina a propus o campanie prin care să ajute femeile antreprenor să își vândă produsele, dar și prieteni, cunoscuți, rude ale tuturor să dăruiască ceva pesoanelor dragi, aflate în izolare.

Așadar, dacă ai o afacere, poți deveni AMBASADOARE pentru cei care vor să bucure suflete minunate și iubite, apreciate și îngândurate în aceste momente.

#CampanieDeSuflet
#UnDarPentruUnPrieten
#TotulVaFiBine

Despre mine, Claudia Groza Lazăr vă pot spune că mă adresez în special copiilor, oferind cărți cu povești, dar și cărți personalizate pentru mici și mari. Produsul nou lansat este „Ghidul de scriere creativă pentru micuții scriitori”, adresat copiilor cu vârste între 8-11 ani, pasionați de scris. Astfel, ei pot deveni scriitori, jurnaliști sau bloggeri.

Pot scrie pur și simplu o scrisoare, un mesaj din suflet și să îl expediez la adresă.

Dacă vrei să devii ambasadoare sau membră VIP, dar și dacă vrei să cumperi produse originale de la antreprenoare de succes, îți las mai jos linkuri utile.

Alina Seran este minunată și te va îndruma cu blândețe spre succes!

Linkul VIP MEMBERSHIP – WIFIBUSINESSMOM – RISING STARS https://www.facebook.com/groups/vip.membership.wifibusinessmom/
Linkul CAMPANIA „UN DAR PENTRU UN PRIETEN – TOTUL VA FI BINE!”
Linkul paginii mele ALINA SERAN – Wi-Fi Business Mom
Nu lăsați pe nimeni și nimic să stea în calea succesului! Dăruiți bucurie, zâmbete și daruri plăcute celor dragi, celor care v-au fost alături!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.