Carti PDF – Povesti pentru copii

Carti PDF – Povesti pentru copii de Claudia Groza Lazăr

Descarca GRATUIT cartile cu povesti dedicate copiilor, in format pdf, de Claudia Groza Lazăr

Găsiți pe site-ul meu povești pentru copii scrise cu dragoste încă de când nu eram mamă.

„Bubu în lumea bebelușilor” este despre acomodarea bebelușilor în lume, contactul cu cei dragi, cu pătuțul și cu tot ce înseamnă viață. Apoi, conține povești și poezioare care să fie spuse micuților în timp. Sunt povești despre muzică și chiar e indicat să punem Mozart sau Vivaldi pe fundal.

„Tolba cu povești” cuprinde 23 de povești cu teme difierite. Unele dintre ele au fost introduse în manualul de clasa a III-a. Am gândit acest site ca o sursă de povești pentru seara, înainte de culcare. Pot fi folosite pentru a descoperi noi prieteni. Poveștile au ilustrații ce pot fi folosite pentru ca micuții să povestească ce fragment din poveste reprezintă sau pur și simplu să inventeze o altă poveste. Ilustrațiile pot fi colorate!

„Dorințe călătoare în trei povestioare” conține trei povești pornite de la întâmplări reale. Încurajați copiii să aibă visuri/dorințe și să nu se lase influențați. E important să muncească zi de zi pentru îndeplinirea dorințelor. Să nu uite niciodată că fiecare are un înger păzitor, care le arată drumul corect și le aduce la momentul potrivit pe cineva care să îi ajute. Putem să descoperim ce soluții ar găsi copiii noștri dacă ar fi în situația personajelor.

Cărțile pdf pot fi descărcate gratuit. Ideal ar fi să primesc un feedback pentru ele, pentru activitățile pe care le realizați pornind de la povești (descrierea de personaje, continuarea poveștii, schimbă finalul).

Doamnele învățătoare sau chiar profesoarele de limba și literatura română pot folosi textele pentru analize literare și gramaticale.

Cărțile pdf vin în ajutorul celor care își doresc să citească foarte mult și poate nu au posibilitatea de a achiziționa cărți noi.

Cărțile pdf sunt un dar cu suflet pentru bibliotecarii care organizează diferite ateliere, activități la bibliotecă.

Spor în activitatea desfășurată și multe lecturi plăcute!

Carti PDF - Povesti pentru copii de Claudia Groza Lazăr

Bubu in lumea bebelușilor

„Mi se spune Bubu, dar asta numai până la botez. Aşa a decis mami să mă alinte. Îmi place foarte mult! Chiar şi doamna doctor pediatru a exclamat când a venit în vizită: ‘Ce drăguţ sună Bubu!’ (…)”
Citeste Cartea


Carti PDF - Dorinte calatoare in trei povestioare, Povesti pentru copii de Claudia Groza Lazăr

Dorințe călătoare in trei povestioare

„Dimineaţa a găsit-o trează pe Ana. Razele de lumină i-au mângâiat vânătaia. Tatăl ei o bătuse din nou. Pentru a câta oară în ultima săptămână? Nici ea nu mai avea habar. Pierduse şirul. Voia să sărbătorească fiecare zi de linişte, când putea să îşi facă temele cu calm şi să adoarmă zâmbind. (…)”
Citeste Cartea