Ce îți dorești de la viață?

Dacă ar fi să alegi trei lucruri pentru care îți dorești să muncești,  care ar fi acelea?

De când am devenit mamă, am înțeles cât de importantă este SĂNĂTATEA. Gemenii nu au avut probleme de sănătate, dar când au început grădinița – după eșecul total cu creșa – au făcut răceli ușoare, otite, conjunctivite. Micuța mea nu suportă căldura și se irită groaznic de la transpirație.

Când credeam că nu mai scap de operația de bilă, din cauza crizelor foarte dese și epuizante, când oboseala cronică mă prinsese în capcană, salvarea mea a venit de la o mamă, femeie minunată, profesor universitar și doctor în științe sociale, antrerenor de afacere globală. La sfatul ei am început să folosesc gelul de aloe vera. La început varianta cu gust de piersică, apoi și cel 100% cu aloe vera pur. După două săptămâni eram alt om. Mă odihneam, aveam energie, iar ficatul meu era liniștit.

Pentru Ana am folosit sprayul magic Aloe first, o soluție dezinfectantă și calmantă, bună pentru iritații, arsuri, răni, dar, fiți atenți, și pentru stoparea căderii părului, aceasta fiind o consecință a sarcinii.

Horia se confrunta cu o constipație groaznică, manifestată cu plâns și era dependent de clismă, până când a acceptat gelul de aloe vera, care are rol în reglarea tranzitului intestinal.

Am început să folosim multe produse Forever și suntem sănătoși, veseli și frumoși. Îmi este așa milă când observ atâția copii bolnavi! Copiii merită să fie sănătoși, să se joace, să se bucure de copilărie și de prieteni!

În altă ordine, îmi place LIBERTATEA. Ce poate fi mai frumos decât să lucrezi în ritmul tău, să nu depinzi de șefi, să nu țipe nimeni la tine, să nu ai ședințe la care vrei nu vrei, trebuie să participi, să nu dai socoteală nimănui. Ce este mai frumos decât să îți alegi oameni alături de care vrei să lucrezi? Ce este mai plăcut decât să participi la evenimente unde poți cunoaște oameni, poți socializa și poți descoperi lucruri și locuri noi?

Cum este să lucrezi din parc, de la cafeneaua din colț, dar și de pe plajă sau de pe o pajiște, sau chiar din Thailanda sau Maldive, Caraibe sau Orlando?

În al treilea rând, iubesc DEZVOLTAREA PERSONALĂ. De câte ori nu mi-am dorit să achiziționez o carte și nu mi-am permis? De câte ori nu am vrut să particip la un curs și m-am răzgândit, reconsiderându-mi prioritățile. Dar nu  mai vreau să fac asta! Vreau să mă dezvolt și să învăț toată viața. Vreau să fac în fiecare ceea ce îmi place: să scriu și să ajut oameni să își descopere încrederea în forțele proprii, să îi ajut să  trăaiscă la standarde înalte, să scape de obligații și să fie la rândul lor sprijin pentru alți oameni. Îmi doresc să ajut elevii mei și alți adolescenți să creadă în ei și să muncească pentru viusl lor.

Compania Forever îți este sprijin. La orice pas. Nu îți oferă totul pe tavă, dar te ajută enorm.

Săptâmânal au webinarii despre reușite. Te învață să crezi în tine, să renunți la teamă, să nu te lași influențat de refuzuri sau de alte etichete ce ți le vor pune oamenii! Oricum oamenii vorbesc. Și dacă faci bine, și dacă faci rău.

Crează-ți propria afacere globală! Fii puternică! Fii o mamă curajoasă și un model pentru copilul tău! Muncește neîncetat pentru visurile tale! Nu renunța! Capătă-ți independența pe care o meriți! Trăiește așa cum îți dorești și cum meriți! Ai grijă de sănătatea ta și a celor dragi!

Sunt aici pentru detalii! Te țin de mână până reușești. Știu că poți! Știu că unde-s doi puterea crește și dușmanul nu răzbește!

2 thoughts on “Ce îți dorești de la viață?

  1. Catalina says:

    Claudia sa știi ca îmi place foarte mult cum scrii, astăzi a fost prima mea vizita pe site-ul tău și promit ca vor continua!
    In totalitate de acord cu tine in ceea ce privesc cele trei lucruri. La fel sunt și pentru mine. De a trai sănătos, liber, fericit și incontinuare dezvoltare…
    Multumesc frumos pentru lectura plăcută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.