Crede și Cere!

Crede și Cere!

de CLAUDIA GROZA LAZĂR

Viața este minunată, dar uneori de oferă hopuri mai mari sau mai mici.

M-am născut într-o familie de oameni simpli, care nu m-au susținut în ceea ce mi-am dorit: să urmez un profil uman, să dau la facultatea de litere, să fac meditații la limbi străine, să cred în mine și în ambiția mea. Am acumulat frustrări… până când mi-am zis: „Gata! Trebuie să fac ceva cu viața mea.”

Ce am făcut?

Am început să citesc cărți, newslettere despre dezvoltare personală, încredere în sine. Apoi, am testat și am văzut că funcționează, scrisul dorințelor într-o agendă. Când am pus fotografii – decupate din reviste sau printate – pentru a-mi fi mai ușor să vizualizez dorințele exprimate, acestea s-au adeverit și mai rapid.

Așadar, Crede și Cere sau invers! Universul are nevoie să știe exact ce îți dorești, ce vrei să faci cu viața ta!

Pe soțul meu l-am cunoscut prin intermediul poveștilor. Mi-am dorit nespus doi copii, dar timpul trecea, nu cunoscusem omul potrivit. Apoi, când am aflat că voi avea gemeni, m-am speriat, am fost invadată de o avalanșă de întrebări și gânduri, dar a fost mai mult decât minunat.

Când îmi este greu iau o pauză și dorm, citesc sau scriu. Nu neapărat lucruri complexe. Scriu în jurnal ce mă supără, ce mă sperie, ce am realizat, ce îmi doresc să trăiesc.

Mi-am dorit să scriu povești pentru elevii mei. Apoi am plecat din sistem și am lucrat în cercetare. Când am ajuns în șomaj tehnic, eram tristă, speriată și nu știam ce să fac cu viața mea. Așa că, am urmat cursuri de scriere creativă și am scris primele mele… povești pentru copii. Astfel, am înțeles că rostul meu în viață este de a bucura copii.

Dragi cititoare, credeți în voi, în visurile voastre! Țineți un jurnal! Scrieți bucurii, tristeți, dezamăgiri, dar mai ales visuri! Eliberați-vă sufletele de griji și temeri!

Cereți și vi se da… și nu este o poveste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.