Cum scrie copilul: de plăcere sau de nevoie?

Compunerile și scrisul sunt o corvoadă pentru copii. De ce? Pentru că nu au o bază de expresii, de cuvinte și de idei pe care să le dezvolte.

Ce facem noi, părinții? Îi „ajutăm” scriindu-le noi! Iar noi, profesorii închidem ochii sau noi spunem, noi auzim ( inclusiv comentarii răutăcioase la adresa noastră ).

Traversăm o perioadă dificilă, care lasă semne, încet încet. Am descoperit liceeni care au căzut pradă depresiei și comodității.

Un ghid de scriere creativă pentru copii este o sursă de ajutor, dar și de terapie prin povești terapeutice pentru minte și suflet.

Am creat acest ghid văzând câtă nevoie de exprimare au copiii! Pot să își înceapă de mici o „afacere” de promovarea a cărților prin blog și vlog. Pot să își ducă pasiunea pentru știință, tehnologie, artă sau sport la rangul de promotor.

Dacă aș putea da timpul înapoi, aș învăța mult mai mult și aș ajuta copii și tineri să își urmeze pasiunile și visurile!

Nu se poate SUCCES fără muncă!

Vă aștept cu drag la cărți digitale și cărți pdf gratuite și un ghid despre LECTURĂ ȘI CREATIVITATE, chiar aici pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.