De la pasiune la JOBUL IDEAL!

Pasiunea mea cuprinde educația prin LECTURĂ, JOC și CREATIVITATE! 

Am scris povești pentru copii, cărora nimeni nu le dădea nicio șansă. Am pornit să fac ateliere de lectură și creativitate în școli, grădinițe, biblioteci și ludoteci din București și din țară. Pe cont propriu! Fără sponsori! Fără publicitate! În 2009 nu vuia facebook-ul de așa ceva, Cu lipsă de modestie pot afirma că am fost deschizătoare de drumuri în acest sens.

Lecțiile de biologie au fost de fiecare dată pe cât am putut de creative, folosind storytelling. Când ofer educație, mă gândesc la binele și la viitorul copiilor, nu la faima mea! Succesul meu se măsoară în reușitele lor, în devenirea lor ca OAMENI!

Sunt pe drumul meu! Fac ceea ce îmi place, dar când am descoperit cartea și cursul Irinei Lupașcu, răspunzând la toate întrebările, am descoperit că vreau să duc „EDUCAȚIA PRIN LECTURĂ, JOC ȘI CREATIVITATE” la alt nivel! În sistemul de stat, oricum e foarte greu din cauza unor orgolii și ego-uri imense.  Așa că, mi-am creat JOBUL IDEAL pornind de la pasiunile mele: scris și lectură! Am devenit TRAINER EDUCAȚIONAL PRIN LECTURĂ ȘI CREATIVITATE! Voi duce acest brand peste hotare! Materialele și cursurile pe care le creez vor ajuta tineri să aibă o viață de succes și să devină traineri educaționali la rândul lor.

*

Creeaza-ti jobul ideal

de Irina Lupascu

 

Este o carte de dezvoltare personala, care sigur te aduce la nivelul vietii tale. Rezolvand limitarile, actionand  in directia jobului ideal ( cum arata, care este salariul dorit, ce caracteristici vrei sa aiba ).

Contine o serie de intrebari, la care raspunzand vei afla raspunsuri clare care te duc spre implinire, spre gasirea jobului ideal, prin care oferi valoare si ajutor altora, dar obtii si banii de care ai nevoie, precum si alte beneficii: colaborari minunate, calatorii, multumire sufleteasca.

Exemplu:

Formular pentru identificare credinte limitative, obiceiuri, frici

 1. Care era atitudinea parintilor tai fata de profesia lor? Mergeau cu bucurie la serviciu sau era o obligatie? Care era starea pe care v-au inspirat-o fata de profesie? De draoste sau de aversiune?
 2. Parintii de obligau sa innveti spunandu-ti ca trebuie sa ajungi mai bine decat ei?
 3. Care era atitudinea parintilor fata de bani? Ii cheltuiau usor sau cu precautie?
 4. Ce vorbea auzeai frecvent in copilarie? ( de ex. Banii se fac cu multa munca; banii nu aduc fericirea ).
 5. Care era atitudinea parintilor fata de educatia ta? Erai obligat sa inveti?
 6. Care erau obiceiurile din casa voastra referitoare la munca? Toata lumea avea responsabilitati?
 7. Faceai ce voiai tu sau ce voiau parintii?
 8. Cum au fost primii 4 ani de scoala? Iti placea sa mergi la scoala? Ce ti-a placut? Ce nu ti-a placut? Ai vazut scoala ca pe o obligatie?
 9. Ce crezi ca NU poti face?
 10. Care este emotia pe care o simti acum fata de jobu tau actual? Cum te face sa te simti?
 11. De ce nu ai inca jobul ideal?
 12. Ce crezi ca nu poti face niciodata?
 13. De ce nu poti castia mai multi bani? Pentru ca: nu…, nu stiu…, nu pot…., nu fac…., nu-mi place…. Etc

 

Este o carte cu multe exemple de reusite ( Anastasia Soare … ), cu citate motivationale si intrebari care te ghideaza spre reusita!

Irina Lupașcu este o femeie blândă, frumoasă, care lucrează cu sufletul. Pe 25 iunie are un curs maraton de 9 ore. Îți las aici linkul pentru înscriere!

 

https://irinalupascu.ro/creeaza-ti-jobul-ideal-masterclass/?fbclid=IwAR04mgcfELXBLBPDlEupf1_9rMl4H4nP7YTKwrfV_vcfd3MxgwjnxUUsaEg

Grupul „Creează-ți JOBUL IDEAL” pe facebook: 

https://www.facebook.com/groups/201406948791486

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.