Descoperă magia reflectării: Sesiune de scriere terapeutică – Bilanțul Anului 2023 📝✨”

„Încheiem anul cu o privire profundă asupra experiențelor noastre! În cadrul sesiunii noastre de scriere terapeutică, vom explora realizările, lecțiile învățate și schimbările din 2023. Este timpul să ne dedicăm câteva momente pentru a ne conecta cu sinele și a celebra călătoria noastră. 🌟”

  • Data și ora sesiunii 15 decembrie ora 20.00

  • Modul de participare – online pe Zoom

📝 Ce este scrierea terapeutică? Scrierea terapeutică este un mijloc puternic de introspecție și autocunoaștere, utilizând cuvintele pentru a explora și a înțelege mai profund experiențele noastre. În această sesiune, ne vom folosi de puterea cuvântului scris pentru a realiza un bilanț al anului 2023 și pentru a ne conecta cu aspectele noastre interioare.

🎯 Obiectivele Sesiunii:

  1. Reflectare Profundă: Vom explora realizările personale, provocările și lecțiile învățate în cursul anului 2023.
  2. Setarea Intențiilor pentru Viitor: Vom utiliza scrisul terapeutic pentru a identifica prioritățile și obiectivele noastre pentru noul an.
  3. Comunitate și Împărtășire: Vom crea un spațiu sigur și de sprijin în care participanții pot împărtăși, învăța unii de la alții și se pot simți încurajați.

 

„Alătură-te nouă în această călătorie introspectivă! Fie că vrei să reflectezi asupra realizărilor tale sau să-ți setezi obiective pentru viitor, această sesiune este pentru tine. Toți sunteți bineveniți! 🤗”

 

#ScriereTerapeutica #BilanțAnual #Reflectare2023 #CălătoriePersonală

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.