Desenul castigator

Acest concurs, nu a avut succesul dorit, dar nu renunt sa cred ca exista muuulti copii talentati, cu parinti care nu au timp.

Am primit un singur desen – SUPERB – de la Flavia. Ea este dubla castigatoare: pentru pasiune si curajul de a participa. Felicitari mamei care se ocupa de educatia micutei de 5 ani.

Cat de curand, ajung la posta si va trimit carticica ce se lanseaza azi, „Alfabetul” (deoarece Flavia are deja carticica cu povestile cu pilde).

Imbratisari magice, zambete si bucurii!

3 thoughts on “Desenul castigator

 1. Aurelia says:

  Claudia, multumim! Sigur se va bucura, avem si un "Alfabetar" pus cu grija la pastrare pentru momentul potrivit, vad ca inca o atrag literele!
  Sigur ne va fi utila cartea! Recent am descoperit Abecedarul fratelui meu (editie aparuta dupa 1990) si tare tare mult i-a placut!
  Sper sa-mi fac timp pentru "printesa" asa cum am promis!

 2. admin says:

  Luni o trimit.
  Am facut o gafa insa: autoarea m-a intrebat ce culoare au ochii fetitei pt autograf.M-am emotionat teribil si am zis albastri. :(( Nu stiu ce a fost in mintea mea,dar autograful e cu "ochi albastri". Dai tu cu pasta corectoare daca este… 🙁

  Imbratisari!

 3. Aurelia says:

  Claudia, n-am mai reusit sa ma tin de promisiune, au intervenit unele-altele, iti voi spune pe mail cand voi fi mai bine. Nu-i bai cu ochii albastri 🙂
  Ai mai pus cumva cartea la posta? Nu de alta, dar am trimis si noi un colet spre cineva din Bucuresti si nu a ajuns.
  Iertare ca am raspuns cu intarziere.
  Imbratisari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.