Despre mine

Eu sunt Claudia Lazar si scriu…Povesti Personalizate pentru copii

As putea incepe cu faptul ca sunt o visatoare incurabila, care crede in vise si in povesti. Viata m-a invatat sa cred ca fiecare vis se poate implini.

Asadar… nascuta primavara, intr-o zi de inceput de mai, in Bucuresti, am iubit dintotdeauna povestile si cartile.

M-au insotit de mica, fiindu-mi prieteni de nadejde. Apoi, mi-au placut de cand ma stiu copiii si am devenit profesor de biologie. Peste ani, imi doream sa bucur un numar mare de copii si sa le ofer cadouri. Nu orice cadouri! Unele pentru suflet si minte.

Asa au luat nastere primele povesti pentru copii. Ele au inceput sa calatoreasca in cateva orase din țara, prin intermediul atelierelor pe care le organizam. Imi placea sa le observ stralucirea din ochi, zambetele de fericire si dorința de a fi mai increzatori, mai puternici, mai veseli. Privindu-i cu atenție, am ințeles ca fiecare este UNIC, avand propria poveste.

Astfel am demarat proiectul POVESTI PERSONALIZATE in iunie 2011. Am invațat multe de la oameni si experiența lor de viața, iar pasiunile si sentimentele, prietenii si cei dragi, au devenit povesti minunate, care au calatorit prin toata țara si chiar peste hotare.

Hotarata sa ajung la sufletele cat mai multor copii am realizat blogul cu povesti, Povestile Lizei. De aici, o parte din povesti au ajuns in manuale scolare si reviste pentru copii (de exemplu, revista DOXI).

Carțile cu povesti au inceput sa apara una cate una. Azi am un numar de noua carți, altele isi asteapta cuminți randul.

Iubind atat de mult copiii, in ianuarie 2016 am fost binecuvantata cu doi copii: gemenii Ana Melania si Horia Ioanid. Acum am o sursa permanenta de inspirație!

Odata cu ei revin la copilarie, la joaca si joc!