Eu ca mamă!

Lucram de ani buni cu elevi! Făceam ateliere de lectură și creativitate cu copii de grădiniță!
Realizam ateliere pentru copii chiar și în vacanță în țară, prin biblioteci și ludoteci.
Dar nu eram mamă și nimic din ce făceam cu succes nu îmi aducea bucurie!

Am folosit foarte mult rugăciunea! La 38 de ani am rămas însărcinată! La prima ecografie am aflat că voi avea gemeni. Atât eu, cât și doamna doctor ne doream să fie pereche. Era visul meu de a fi mamă de fată și de băiat. Așa a fost și am aflat peste câteva luni.

Am mers însărcinată la ateliere de lectură și creativitate în Vâlcea, la Biblioteca Costești.
Am ascultat muzică clasică. Am citit multe cărți pentru copii, dar și povești pentru a alege prenumele gemenilor. Am lucrat la multe auxiliare pe biologie în acea perioadă.

Când au venit pe lume, micuții ascultau muzică clasică pentru bebeluși. Le citeam povești încet, cu intonație. Când aveam treabă, le puneam povești audio.

Din primele luni, le vorbeam foarte mult despre tot ce era în jurul lor.
Au crescut! Prea repede chiar!

Ei sunt susținătorii mei în tot ce fac! Ei cred în poveștile mele, dar și elevii mei pricepuți la biologie. Iubesc animalele și anatomia.

Lucrez cu ei foarte serios. Nu ne alintăm! Inventăm povești, ne uităm pe atlas, realizăm puzzleuri, decupăm și lipim, învățăm prin joc și creativitate.

Ești părinte și nu știi cum să lucrezi cu propriul copil?

Te ajut cu drag oferindu-ți materiale educative pentru copii, cărți digitale și cărți pdf gratuite și un ghid despre LECTURĂ ȘI CREATIVITATE.

Sunt aici pentru părinți de copii rebeli, pentru părinți care nu pot investi în meditații, pentru părinți care au copii pasionați de biologie, de povești și creativitate.

Cum te pot ajuta? Scrie-mi în privat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.