Fetița Univers de Oana Radu

Fetița Univers

de Oana Radu

Editura Writing Journey

 

O carte emoționantă, de tip jurnal. O poveste de viață emoționantă, mai ales că este vorba despre iubire și relații, despre relația cu părinții și vindecarea acestor relații, dar și despre cât de importantă este iubirea de sine.

Depresia poate fi depășită cu voință și acțiune.

Mi-a plăcut foarte mult evoluția ei profesională. Este important să faci ceea ce îți place, să fii bun și să oferi valoare.

Fișă de lectură:

  1. Cum ai decis că o relație este potrivită pentru tine?
  2. Ce meserii ai avut?
  3. Care sunt oamenii care te-au influențat în carieră?
  4. Cum arată relațiile cu părinții și cu frații/surorile?
  5. Ce amintiri ai până la 30/35 de ani?
  6. Te-ai gândit să scrii despre tine, despre obstacole depășite, succesul într-o anumită activittae? Motivează răspunsul indiferent dacă este pozitiv sau negativ.
  7. Cui i-ai oferi această carte?

 

Cine este Oana Radu?

 

Tu știi cine ești, dincolo de funcții și etichete? Știi unde vrei să ajungi, dincolo de așteptările celorlalți de la tine? Știi ce anume te face să trăiești în echilibru?

Nici eu nu am știut și am fost multă vreme ca o umbră în propria mea viață. Nu aveam niciun Scop, nu mă simțeam împlinită și nu simțeam bucurie.

”Cunoaște-te pe tine însuți!”

Nu trebuie să fii Socrate ca să înțelegi profunzimea acestor cuvinte și să pornești pe calea către o viață trăită cu sens. Sunt Oana Radu și te invit să te (re)descoperi, să afli cine ești cu adevărat.

În urma unor experiențe personale provocatoare, am ales să investesc mult în dezvoltarea mea (workshop-uri și tabere de dezvoltare personală, constelații familiale etc.). Am beneficiat și de consiliere în carieră pentru a-mi clarifica valorile, identifica talentele, trăsăturile de personalitate, abilitățile naturale și Vocația/Misiunea/Scopul în viață.

Am condus și dezvoltat echipe în companiile Vodafone, UPC, GE Money, UniCredit Țiriac & UniCredit Global (Milano) și Heineken. Munca mea m-a ajutat să fiu mereu alături de oameni, să le cunosc nevoile, să îi înțeleg, să îi ajut să se (re)descopere și să își maximizeze potențialul. Ariile mele de expertiză sunt: Consultanță în carieră, Comunicare & Branding, Leadership & Team Dynamics, Systemic Family & BusinSunt certificată ca și:

  • Consultant în Carieră GCDF (Global Career Development Facilitator). Această certificare este emisă de Center for Credentialing and Education (CCE) – Statele Unite
  • Facilitator Constelații de Business (Systemic Business and Career Constellations & Team Dynamics Facilitator). Această certificare este emisă de  “Business Intuition” – Olanda.

În prezent urmez Masterul de Formare la Asociația Română de Psihoterapie Integrativă.

 

Cred că fiecare dintre noi este unic și are un mod propriu de a înțelege lumea, pe sine și pe ceilalți. De aceea, abordarea mea este una holistică – aleg să folosesc pentru fiecare client acele metode și tehnici pe care le consider potrivite acestuia.

Nu există bucurie mai mare decât să reușești să faci lumină acolo unde sunt doar umbre, să dărâmi barierele care te împiedică sa fii tu însuți.

(Re)descoperirea de sine înseamnă echilibruautenticitate și bucuria de a trăi o viață personală și profesională împlinită.

De ce ai vrea să accepți mai puțin?

Iar despre povestea mea în detaliu și despre cum am descoperit cine sunt și care este Sensul meu în viață… am scris o carte! E felul meu de a-i mulțumi Universului și de a da iubirea mai departe.

Am trecut prin multe și încă n-am explicații pentru toate lucrurile care mi s-au întâmplat, pentru toate deciziile pe care le-am luat, dar știu că nu mi-aș fi dorit să fie altfel. Chiar și mie mi se pare acum că spun o poveste ireală în care am fost doar un personaj.

Povestea asta e totuși viața mea. Și nimic nu a fost deloc întâmplător.

Toate experiențele trăite m-au condus, în cele din urmă, la regăsirea de sine.

 

 

Site-ul Oanei:

 https://oanaradu.eu/fetita-univers-porneste-prin-lume/

Cartea poate fi cumpărată de aici: https://thewritingjourney.ro/produs/fetita-univers/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.