Începe școala! Bucurie, emoție, imunitate!

Toamna este asociată cu numărătoarea bobocilor care pășesc timizi, cu lacrimi curgând pe obrajii bronzați de soarele ghiduș al verii sau doar păstrate între pleoape. Cu toții avem emoții! Și bunicii, și părinții, și cadrele didactice.

Predau de aproape 17 ani. În fiecare toamnă am emoții uriașe. Zeci de întrebări îmi invadează mintea: „Ce elevi voi avea? Voi reuși să le captez atenția? Am să le îi fac curioși privind biologia, știința vieții? Voi fi un profesor mai bun ca anul anterior? Voi obține performanțe?”

Școala aduce schimbări în interiorul fiecărui copil, părinte care își privește copilul responsabil, emoționat, acaparat de nou: învățătoare, colegi, materii noi. Este bine să le povestim copiilor că la școală vor descoperi lumi fermecate, vor afla magia cifrelor care se strâng unele lângă altele când sunt fericite și aceasta înseamnă ADUNAREA sau pleacă îmbufnate și atunci apare operațiunea de scădere.

Lectura este o oră magică. Personaje vesele și înțelepte învață copiii să depășească situații neplăcute. Alte personaje le oferă aventuri prin munți și văi, pe mări și prin peșteri.

Istorie, geografie, biologie, pictură și alte materii vor aduce bucurie și un strop de istețime în mintea fiecărui copil.

Toamna, vremea se răcește. Colectivitatea aduce cu sine răceli și diverse boli. De aceea, este indicat să le oferim copiilor noștri protecție pentru o imunitate crescută.

Eu folosesc Vitaminele Kids de la Forever, care sunt 100% naturale. Întotdeauna am fost fidelă naturii. În cazuri extreme am folosit medicamentele chimice.

Vă doresc un an școlar MINUNAT!

Nu vă speriați de emoții! Nu vă fie teamă de un nou început! Nu vă temeți de schimbare!

2 thoughts on “Începe școala! Bucurie, emoție, imunitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.