Mama din mine

Îngerii mei îmi dau putere și dorința de a face cât mai multe lucruri frumoase. Sper să mă organizez și să finalizez proiecte. Cel mai greu îmi este momentan cu deplasarea, Având grijă singură de micuți este mai dificil să plec să achit facturi, să rezolv diverse probleme. aceasta a fost și cauza unei ușoare depresii post natale. Dar acum sunt bine.. optimistă și puternică de dragul puilor mei cuminți, frumoși, zâmbăreți.
Încă nu mi-a trecut panica… dacă nu aud când respir, îi ating ușor pe mânuțe ca să văd o reacție din partea lor. 🙂 
Mă străduiesc să spăl, să fac ordine în locuință și să citesc diverse informații. 
Noaptea îmi este cel mai greu… 🙂 Niciodată nu am fost adepta nopților albe… iar acum nu am încotro. Am citit că se va regla și această problemă. Tot ce îmi doresc este să fiu sănătoasă, puternică, răbdătoare și să fiu o mamă extraordinară și o soție înțeleaptă și chibzuită. 
Credeți în visele voastre! Luptați și rugați-vă pentru dorințele voastre! Îngerii vă aud și vă răspund! Lăsați gândurile negative la ușa casei. Deschideți-vă sufletele și zâmbiți!
Am cunoscut mămici de gemeni care mă susțin și mă încurajează. Nu pot spune decât că este minunat ce trăiesc. Nu îmi vine să cred că sunt ai mei…Nu îmi vine să cred că mă descurc… Nu îmi vine să cred că am trecut cu bine peste operație și frica de ace. Pe ultima sută de metri nu am mai suportat mediul spitalicesc și am plâns. De fapt, acolo s-a declanșat depresia. 
Cu răbdare și voința voi trece peste orice.
Să mai treacă ceva timp și îi vom scoate pe micuți la aer… și atunci totul va fi mai bine, mai frumos,mai luminos!
Împliniri și sănătate tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.