Mesajul din sticlă

E vară și indiferent dacă mergem în concediu la munte, la mare, peste hotare sau rămânem acasă, tot apar diverse cheltuieli suplimentare. Fie mai multă înghețată, fie ieșiri în parcuri și la locuri de joacă, fie diverse activități pentru copii, dar și pentru noi: un film, o piscină, etc.

Vara îmi cumpăr foarte multe cărți, dar nici nu reușesc să fac economii. Parcă acest anotimp merită o rochie vaporoasă, de sezon sau o pereche de sandale sau un parfum răcoritor.

Anul acesta, mai mult ca niciodată, poate și de la situația aceasta diferită cu Co-Vid 19, am investit în cursuri de perfecționare și multe cursuri de dezvoltare personală, de marketing, de branding personal, ba chiar unul de storytelling.

Îmi place să evoluez. Îmi place să devin cea mai bună versiune a mea. Vreau să depășesc și teama de a vorbi o limbă străină! Îmi este de mare folos pentru ceea ce vreau să construiesc în afacerea mea, ateliere de lectură și creativitatea în lumea largă, așa că este nevoie să deppășesc această rușine, inhibare, nici nu știu cum să o numesc.

Vreau să ajung la un nivel avansat de a obține venituri pasive. Acum testez o platformă, Future of Digital, care funcționează excelent pe automatizare și poate ajuta oameni de toate vârstele să aibă succes în una sau mai multe afaceri de network marketing.
Ce îmi place foarte mult la afacerile mlm este faptul că pe lângă reducerea la produsele de care oricum ai nevoie, îți oferă și bonusuri, dar și posibilitatea de a construi o afacere pe care o poți lăsa moștenire copiilor tăi, care, apropo, învață împreună cu tine să aibă o alimentație sănătoasă, să investească în produse de calitate pentru îngrijire personală și să câștige bani.

Voi reușiți să economisiți și vara?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.