Povești cu gemeni – de CG

Povești cu gemeni
de Claudia Groza (Lazăr)

Gemenii LOLO şi LALA
Lolo îşi periase aripile de înger şi privea cuminte spre pământ. Îşi căuta părinţi.
– Vreau părinţi veseli, cu poftă de joacă! Aş vrea ca familia noastră să locuiască în Casa Copilăriei şi a Jocului!, rosti liniştit şi foarte atent Lolo.
O femeie scria povești pentru copii și organiza ateliere cu diverse activități de joacă și de creație. Era fericită că poate bucura suflete curate, inocente.
În alt colț al orașului, un bărbat se plimba cu bicicleta și îi plăcea să deseneze.
– Cei doi mi se par potriviți pentru a fi părinții mei! Îi voi face să se întâlnească!, șopti ca pentru sine băiețul înger. Dar cum? Este destul de greu!
– Greu, dar nimic nu este imposibil când îți dorești cu adevărat!, spuse un alt înger.
Micuțul îngeraș se plimba pe un nor de la un capăt la celălalt, căutând o modalitate pentru a-și face părinții aleși să se întâlnească.
– Gata! Știu! Poveștile!
Zis și făcut. Îngerașul i-a șoptit domnului să citească poveștile femeii jucăușe. Acesta, fără a sta gânduri, a citit povești. A fost plăcut impresionat și i-a scris un mail.
– Uraaa! Mai este puțin și se vor întâlni. Voi sufla praf de iubire și se vor îndrăgosti pentru totdeauna. Ei vor fi părinții mei! Sunt frumoși, talentați, veseli și le place jocul și joaca!
Într-adevăr, peste patru luni, Claudia și Silviu, au aflat că vor fi părinți. Îngerașul se așezase comod în pântecele femeii jucăușe. Era atât de bucuros! Reușise!
– Vreau și eu! Te rog! Fă-mi și mie loc în acea burtică unde te-ai cuibărit și primești mângâieri, pupici și multe povești!, se auzi vocea unei fetițe.
– Sigur, Lala! Vino! Ne jucăm împreună!
La prima fotografie făcută la medic, Claudia a văzut că are doi îngeri în pântec. Cu emoție, l-a anunțat pe Silviu.
– S-au speriat puțin!, gânguri Lolo.
– Cam da! Simt emoțiile mamei, șopti Lala.
Micuții creșteau frumos. Se jucau, ascultau povești și muzică alături de mama lor. Seara își primeau porția de pupici de la tatăl lor.
– Pentru dragostea și atenția lor, le vom oferi o viață cu multe bucurii, împliniri, armonie și poftă de joacă!, grăi Lolo.
– Bineînțeles! Nici nu mă gândesc să facem altfel!, adăugă Lala.

3 thoughts on “Povești cu gemeni – de CG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.