Te-ai gândit vreodată la cum ar fi viața ta fără SCRIS? Deloc! Nici pe rețele de socializare, nici în mesaje, nici în scrisori!
Să fi învățat la școală, doar să desenăm, croșetăm, găti, tricota, etc. 🙂
De mică, mi-au plăcut cărțile – de la mărime, aspect și ilustrații până la mesajul transmis. Putem citi toți același mesaj, aceeași carte și să avem tot atâtea păreri. Nimic greșit! Fiecare avem personalitate, mediul în care am fost educați, genetica proprie, valori și preferințe.
În liceu mi-am dorit să scriu povești pentru copii. Voiam să urmez Facultatea de Litere crezând că acolo învăț să scriu. Dar viața este cel mai bun profesor.
În 2009 am început să scriu pe blog. Îmi făcea foarte bine! Era terapie curată. Acum ceva ani, am început să studiez puterea vindecătoare a scrisului. Am pus experiența proprie alături de studii de specialitate și a rezultat cursul „TERAPIA PRIN SCRIS”, lansat anul trecut. Am ajuns la a VI-a ediție, pe 30 mai încep a VII-a ediție. Multe cursante au mărturisit că s-au descoperit pe sine, au găsit pasiuni abandonate și mai presus de toate, dorința de a scrie. E foarte important să împărtășim lumii din experiențele noastre. Și cum altfel decât prin SCRIS: povești, jurnale de călătorii, „rețete de fericire și reușită” și câte și mai câte. Dar ne punem cu toții aceleași întrebări: „Cine îmi va citi cartea? Cum ajung la cititori?”
Dar totul are o continuitate! Așadar, cum nimic nu este întâmplător, am cunoscut-o pe Andreea Elena Halikias.
Este omul care te învață pas cu pas traseul de la scris la publicare și la vânzare! Și… face asta din experiența de numărul 1 pe Amazon.
Te-ai decis că ai un subiect despre care să spui lumii întregi? Nu te gândi să revoluționezi lumea! Poate fi un segment:
- „meseria de mamă”;
- cum să îți menții sănătatea și greutatea
- viața după eșec / divorț / cancer
- terapia prin muzică / dans / meditație
- orice ai învățat pe propria piele!
Andreea organizează un curs de 3 luni în care lucrezi sub ghidarea ei, ceea ce este minunat! Nimeni nu spune că nu poți singur (ă), dar având un suport, pe cineva care să te ridice când te împiedici, care să îți spună înaintea cititorilor cum e mai bine!