START serie nouă a cursului TERAPIA PRIN SCRIS

Te simți trist, abătut, neînțeles? Nu ți-ai descoperit menirea/misiunea ta?
Simți că nu te poți exprima cu ușurință indiferent de situație?
Așa eram și eu acum mulți ani… prin 2009. Atunci am luat contact cu scrisul pentru prima dată și mă felicit că am mers la acel curs de scriere. 🙂 Acolo am scris prima poveste. La câteva luni, mi-am creat primul blog unde am scris mult. Aruncați o privire pe el. http://bios-doareu.blogspot.com/
Când am înțeles că oamenii se regăsesc în ce scriu, le sunt de folos unde informații și eu mă simt bine, mi-am dat seama de puterea magică a scrisului.
În 2020, am început documentarea pentru a crea un curs prin care să ajut oamenii să se vindece de frici, dezamăgiri, neputințe, apoi de a se regăsi cu pasiuni și dorințe/visuri mărețe. În final, să scrie viața pe care doresc să o trăiască la timpul prezent.
Da! Știu! Există mulți coachi care te pot ajuta/ghida pentru a obține succesul sau viața dorită. Sunt de acord! Dar eu vreau pentru participanții la curs să fie bine cu ei, să se iubească și să OFERE prin SCRIS bucăți/fragmente din experiența lor, îmbrăcate în mantie de ficțiune sau purul adevăr.
Oamenii au nevoie de tine! Scrisul te ajută să comunici lejer, fără frica unei bâlbâieli, unui defect de vorbire sau altceva.

Mâine, 9 ianuarie începem cursul de „TERAPIE PRIN SCRIS”.

Are cinci module pe care le primiți lunea pe email. Scrii ziua sau noaptea, în funcție de ritmul circadian.
Durează cinci săptămâni.
Ne vedem cinci vineri de la 19.30, pe ZOOM.

Dacă VREI CU ADEVĂRAT, POȚI!

Ai și timp și bani și chef!

Bonus: întâlnire 1 la 1 la modul de Jurnal.  Scrie-mi email la adresa claudia.groza@mail.com  cu titlul „Mă înscriu la curs”! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.