Termeni şi condiţii

Compania care administrează site-ul www.claudiagrozalazar.ro este SC CĂLĂTORIA CĂRȚILOR SRL, cu sediul in Bucureşti, sect 3, Aleea BARAJUL SADULUI, nr. 1, Camera 2, bloc N5, scara 1, etaj 1, Ap 10 inregistrată la Registrul Comertului cu nr. J40/2792/27.02.2018 şi avand Codul Unic de Inregistrare: 38932338.

Descrierea produselor

Toate produsele afisate pe site-ul www.claudiagrozalazar.ro sunt insotite de o scurta descriere ce cuprinde informatii generale referiroare la caracteristicile acestora, mod de utilizare etc.

Pretul

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Toate preturile prezentate pe site sunt exprimate in Lei (RON) si sunt finale (SC CĂLĂTORIA CĂRȚILOR SRL nu este platitor de TVA). www.claudiagrozalazar.ro va putea desfasura in orice mod si oricand campanii promotionale referitoare la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre www.claudiagrozalazar.ro si vor fi facute cunoscute utilizatorilor si potentialilor clienti prin intermediul informatiilor afisate in pagina dedicata acestor promotii, dar si prin alte mijloace publicitare considerate oportune.

Livrarea produselor si costurile implicate

Indiferent de modalitatea de plata aleasa livrarea produselor se va face prin Fan Courier cu urmatoarele costuri aferente livrarii: 22 lei/colet.

Politica de confidentialitate

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private in sectorul comunicaţiilor electronice SC CĂLĂTORIA CĂRȚILOR SRL are obligaţia de a administra in condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: facturarea si livrarea catre adresa indicata a produselor comandate on-line de pe site-ul www.claudiagrozalazar.ro; confirmarea comenzilor; reclama, marketing si publicitate.
Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare finalizarii si livrarii unei comenzi on-line de pe site-ul www.claudiagrozalazar.ro. Refuzul dvs. determină imposibilitatea finalizarii vreunei comenzi.
Informaţiile inregistrate sunt destinate numai utilizării de către operator. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Datele dumneavoastră nu vor fi furnizate unei terte parti de teritoriul Romaniei sau de pe teritoriul altui stat.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cat mai curand posibil.
Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.
SC Călătoria Cărților S.R.L nu va dezvălui in nici un caz nicio informaţie niciunui terţ şi niciunei entităţi fără consimţămantul prealabil al clientului respectiv, cu excepţia cazurilor prevăzute de lege. SC CĂLĂTORIA CĂRȚILOR SRL nu solicită şi nici nu poate fi responsabilă de informatiile cu caracter personal postate in mod deliberat pe alte pagini ale site-ului, altele decat pagina de inregistrare cont sau pe paginile site-urilor de socializare (ex. Facebook, Twiter, etc) prin intermediul carora se pot transmite mesaje informative si care pot fi accesate de publicul larg.
Pe site-ul www.claudiagrozalazar.ro pot exista link-uri către alte site-uri web. Angajamentele noastre din prezenta politică de confidentialitate privind protecţia datelor şi confidenţialitatea se aplică doar site-ului www.claudiagrozalazar.ro şi nu acoperă celelalte site-uri. Acestea se supun regulilor proprii privind confidenţialitatea şi protecţia datelor. In consecinţă, SC CĂLĂTORIA CĂRȚILOR SRL nu poate fi considerată responsabilă pentru utilizarea informaţiilor, pentru incălcarea principiilor etice, principiilor de confidenţialitate, pentru caracteristicile şi calitatea serviciilor altor site-uri web care au linkuri pe www.claudiagrozalazar.ro in scopuri publicitare, de informare sau in alte scopuri. SC CĂLĂTORIA CĂRȚILOR SRL nu va fi considerată răspunzătoare pentru daunele sau pierderile materiale şi/sau generale, suferite direct sau indirect, care pot apărea sau care pot fi cauzate de astfel de site-uri.

Modalitati de plata

– plata cash la livrarea produselor;
– virament bancar (RO75INGB0000999907673619; Numele beneficiarului SC CĂLĂTORIA CĂRȚILOR SRL)
In cazul clientilor care au ales ca si metoda de plata „Virament bancar”, facturile fiscale se vor emite numai dupa confirmarea platii de catre banca.

Returnarea produselor (Retagerea din contract)

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris, folosind formularul pus la dispozitie, ca doreste retragera din contract (renunta la cumparare), fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile care l-au insotit, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, etc). Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii acestora se va face in cel mult 30 de zile de la data primirii denuntarii semnata in original impreuna cu produsele refuzate la adresa Bucuresti, sect 3, Aleea Barajul Sadului, nr 1, CAMERA 2, bloc N5, Scara 1, etaj 1, Ap. 10.