Termeni şi condiţii

Compania care administrează site-ul www.claudiagrozalazar.ro este SC CĂLĂTORIA CĂRȚILOR SRL, cu sediul in Bucureşti, sect 3, Aleea BARAJUL SADULUI, nr. 1, Camera 2, bloc N5, scara 1, etaj 1, Ap 10 inregistrată la Registrul Comertului cu nr. J40/2792/27.02.2018 şi avand Codul Unic de Inregistrare: 38932338.

Descrierea produselor

Toate produsele afisate pe site-ul www.claudiagrozalazar.ro sunt insotite de o scurta descriere ce cuprinde informatii generale referiroare la caracteristicile acestora, mod de utilizare etc.

Pretul

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Toate preturile prezentate pe site sunt exprimate in Lei (RON) si sunt finale (SC CĂLĂTORIA CĂRȚILOR SRL nu este platitor de TVA). www.claudiagrozalazar.ro va putea desfasura in orice mod si oricand campanii promotionale referitoare la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre www.claudiagrozalazar.ro si vor fi facute cunoscute utilizatorilor si potentialilor clienti prin intermediul informatiilor afisate in pagina dedicata acestor promotii, dar si prin alte mijloace publicitare considerate oportune.

Livrarea produselor si costurile implicate

Indiferent de modalitatea de plata aleasa livrarea produselor se va face prin Fan Courier cu urmatoarele costuri aferente livrarii: 22 lei/colet.

Politica de confidentialitate

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private in sectorul comunicaţiilor electronice SC CĂLĂTORIA CĂRȚILOR SRL are obligaţia de a administra in condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: facturarea si livrarea catre adresa indicata a produselor comandate on-line de pe site-ul www.claudiagrozalazar.ro; confirmarea comenzilor; reclama, marketing si publicitate.

Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare finalizarii si livrarii unei comenzi on-line de pe site-ul www.claudiagrozalazar.ro. Refuzul dvs. determină imposibilitatea finalizarii vreunei comenzi.

Informaţiile inregistrate sunt destinate numai utilizării de către operator. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Datele dumneavoastră nu vor fi furnizate unei terte parti de teritoriul Romaniei sau de pe teritoriul altui stat.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cat mai curand posibil.

Ce drepturi ai?

Prin citirea acestui document ai luat la cunostinta faptul ca, in conditiile prevazute de legislatie, in calitate de persoana vizata, beneficiezi de urmatoarele drepturi:

 • Dreptul de retragere a consimtamantului. Iti poti retrage consimtamantul asupra prelucrarii datelor tale personale in orice moment, chiar daca ni l-ai oferit inainte.
 • Dreptul de opozitie fata de prelucrarea datelor. Ai acest drept prin transmiterea unei solicitari in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care te afli, ca datele care te vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al SC CĂLĂTORIA CĂRȚILOR SRL sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care SC CĂLĂTORIA CĂRȚILOR SRL poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; de asemenea, dreptul la opozitie poate fi exercitat in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care te vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.
 • Dreptul de acces la date. Utilizatorii au dreptul de a afla daca proprietarul le proceseaza datele, dreptul de a obtine divulgarea anumitor aspecte privind prelucrarea si dreptul de a obtine o copie a datelor aflate in proces de prelucrare.
 • Dreptul la rectificare. Utilizatorii au dreptul de a verifica acuratetea datelor lor personale si de a cere sa fie actualizate sau corectate.
 • Dreptul la restrictionarea prelucrarii. Utilizatorii au dreptul, in anumite conditii, sa restrictioneze prelucrarea datelor lor. In acest caz, proprietarul nu va procesa datele respective pentru niciun alt scop decat stocarea lor.
 • Dreptul la stergerea datelor. Acest drept este aplicat in anumite conditii: daca datele nu mai sunt necesare in indeplinirea scopului pentru care au fost colectate, daca a fost retras consimtamantul, daca s-a exercitat dreptul de opunere, daca au fost prelucrate ilegal, pentru respectarea unor obligatii legale sau au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul.
 • Dreptul la portabilitatea datelor. Utilizatorii au dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, comun si usor de citit dar si dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre SC CĂLĂTORIA CĂRȚILOR SRL catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege.
 • Dreptul de a depune o plangere / reclamatie la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau de a te adresa instantelor competente.

Conform articolului 12.6 al GDPR, cand iti exerciti oricare dintre aceste drepturi, SC CĂLĂTORIA CĂRȚILOR SRL, ca operator de date, isi rezerva dreptul de a cere o dovada a identitatii tale. Te rugam sa fii constient ca datele cerute pentru dovedirea identitatii vor fi sterse imediat ce iti raspundem la cerere.

Suntem obligati sa iti raspundem in interval de o (1) luna la toate cererile de exercitare a acestor drepturi. Aceasta perioada poate fi extinsa la doua (2) luni pentru cererile complexe sau cu un volum foarte mare. Informatiile furnizate precum si masurile luate in exercitarea drepturilor mai sus mentionate iti sunt oferite de SC CĂLĂTORIA CĂRȚILOR SRL in mod gratuit. Cu toate acestea, in cazul in care cererile sunt nefondate sau excesive (repetitive), putem fie sa iti percepem o taxa fie sa refuzam cererea.

Pe baza unei cereri trimise pe adresa de email info[at]claudiagrozalazar.ro, puteti cere, in mod gratuit, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

Pe baza unei cereri trimise pe adresa de email info[at]claudiagrozalazar.ro, va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

 • rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;
 • transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
 • notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

De asemenea, SC CĂLĂTORIA CĂRȚILOR SRL poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 7.3., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza:

– furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor noastre, asigurători.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.
SC Călătoria Cărților S.R.L nu va dezvălui in nici un caz nicio informaţie niciunui terţ şi niciunei entităţi fără consimţămantul prealabil al clientului respectiv, cu excepţia cazurilor prevăzute de lege. SC CĂLĂTORIA CĂRȚILOR SRL nu solicită şi nici nu poate fi responsabilă de informatiile cu caracter personal postate in mod deliberat pe alte pagini ale site-ului, altele decat pagina de inregistrare cont sau pe paginile site-urilor de socializare (ex. Facebook, Twiter, etc) prin intermediul carora se pot transmite mesaje informative si care pot fi accesate de publicul larg.

Pe site-ul www.claudiagrozalazar.ro pot exista link-uri către alte site-uri web. Angajamentele noastre din prezenta politică de confidentialitate privind protecţia datelor şi confidenţialitatea se aplică doar site-ului www.claudiagrozalazar.ro şi nu acoperă celelalte site-uri. Acestea se supun regulilor proprii privind confidenţialitatea şi protecţia datelor. In consecinţă, SC CĂLĂTORIA CĂRȚILOR SRL nu poate fi considerată responsabilă pentru utilizarea informaţiilor, pentru incălcarea principiilor etice, principiilor de confidenţialitate, pentru caracteristicile şi calitatea serviciilor altor site-uri web care au linkuri pe www.claudiagrozalazar.ro in scopuri publicitare, de informare sau in alte scopuri. SC CĂLĂTORIA CĂRȚILOR SRL nu va fi considerată răspunzătoare pentru daunele sau pierderile materiale şi/sau generale, suferite direct sau indirect, care pot apărea sau care pot fi cauzate de astfel de site-uri.

Modalitati de plata

– plata cash la livrarea produselor;
– virament bancar (RO75INGB0000999907673619; Numele beneficiarului SC CĂLĂTORIA CĂRȚILOR SRL)
In cazul clientilor care au ales ca si metoda de plata „Virament bancar”, facturile fiscale se vor emite numai dupa confirmarea platii de catre banca.

Returnarea produselor (Retagerea din contract)

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris, folosind formularul pus la dispozitie, ca doreste retragera din contract (renunta la cumparare), fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile care l-au insotit, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, etc). Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii acestora se va face in cel mult 30 de zile de la data primirii denuntarii semnata in original impreuna cu produsele refuzate la adresa Bucuresti, sect 3, Aleea Barajul Sadului, nr 1, CAMERA 2, bloc N5, Scara 1, etaj 1, Ap. 10.