Transformare profesională și personală prin SCRIS TERAPEUTIC

Cu bucurie și recunoștință, te invit să pășești într-o călătorie magică a transformării personale și profesionale, dedicată femeilor puternice, curajoase și pline de viață, care au depășit deja vârsta de 30 de ani. Acest atelier de scris terapeutic este o oază creativă în care vei descoperi puterea cuvintelor și cum acestea pot deveni arta ta personală a schimbării.

Fie că te afli într-un moment de răscruce sau îți dorești să explorezi noi orizonturi, atelierul nostru este spațiul în care vei construi punți între trecutul tău și viitorul visat. Cu fiecare propoziție scrisă, vei aduce la lumină nu doar gânduri și sentimente, ci vei deschide uși către potențialul tău neexplorat.

În acest univers al transformării, vei avea ocazia să reflectezi asupra experiențelor tale de până acum și să le transfigurezi în povești puternice, care să-ți servească drept călăuză în noul tău drum. Vom explora împreună resursele tale interioare, descoperind că în fiecare cuvânt scris există o forță inimaginabilă de schimbare.

Știm că viața la 30 de ani aduce cu sine provocări unice, iar atelierul nostru se dedică acelei perioade magice în care femeile își descoperă puterea interioară și își conturează viziunea pentru următorul capitol al vieții lor. Vom transforma împreună cuvintele în instrumente magice de autocunoaștere și autodezvoltare.

Fiecare femeie are o poveste de spus, iar atelierul nostru este spațiul în care aceste povești prind viață și devin surse de inspirație reciprocă. Vom crea împreună un mediu sigur și empatic, în care fiecare pas în scris devine un pas înainte în călătoria ta personală și profesională.

Prin exerciții creative, discuții profunde și explorarea sinelui prin cuvinte, vei înțelege mai bine cine ești și ce vrei să devii. Transformarea personală și profesională devine astfel un proces autentic și plin de semnificație, iar cu fiecare frază descoperită, te vei apropia mai mult de versiunea ta cea mai autentică și împlinită.

Haide să scriem împreună povestea transformării tale! Te aștept cu inima deschisă și cu pixurile pregătite pentru a da viață schimbării pe care ți-o dorești!

 

Cursul de Terapie prin scris îl găsești pe platforma Studylia:  https://studylia.com/course/terapia-prin-scris 

Linkul pentru Zoom vineri 1 decembrie orele  20 este: 

Claudia Groza is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Join Zoom Meeting

https://us06web.zoom.us/j/81238404643

Meeting ID: 812 3840 4643

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.