Un nou început de Kristin Hannah

Un nou început

 de Kristin Hannah

De mult nu am mai citit o carte atât de puternică, emoționantă, cu personaje vulnerabile și fragile.

Este o carte despre alegeri, dragoste, tinerețe, părinți și educație. Este o carte în care este evidențiată puterea lecturii, frumusețea naturii, efectele înlănțuite ale violenței și comunitatea.

Seria de scrisori pe care Leni le scrie prietenului său Matthew, este o dovadă vie pentru terapia prin scris. Ce e miraculos, este faptul că acestea îl ajută să găsească puterea de a se vindeca după accident.

Cartea te ajută să îți adresezi o serie de întrebări despre tine, copilăria ta, relația ta cu părinții, valorile tale, visurile tale și ce compromisuri faci pentru o viață împlinită, așa cum ți-o dorești. Care este cea mai mare greșeală pe care ai făcut-o? Ce putere are întunericul asupra ta? Dacă ar trebui să o iei de la capăt, cum ai proceda? Ce vrei să le oferi copiilor tăi?

Recomand cartea adolescenților, deoarece este un motor pentru a iubi, pentru a învăța și a crede în visurile lor, dar și pentru a-și înțelege părinții.

Recomand cartea părinților pentru a înțelege că dragostea înseamnă apreciere, respect, iar violența – de orice fel – nu are ce căuta într-o familie.

Mi-au plăcut relațiile interumane și curajul personajelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.