Voința

Fiecare dintre noi are visuri și dorințe. Cu toții vrem să obținem succesul, bani pentru a ne îngriji, pentru a călători și a avea confortul mult dorit, foarte repede și fără prea mare efort. Dacă s-a putea să ne rugăm seara și a doua zi dimineață să avem totul pe masă.

Să știți că totul, dar absolut totul se obține cu efort. Chiar dacă este minim, dar e nevoie să dăm ceva pentru a primi altceva.

Săptămâna trecută am stat să citesc într-o noapte și de acolo tot programul meu s-a decalat. Oboseala și stresul oferit de alergătura după acte, dar și suma insuficientă pentru a-mi plăti cele două titluri care urmează să apară săptămâna aceasta, m-au destabilizat complet. După școală și alergătură, la care s-a adăugat și vremea ploioasă și depresivă, m-au lăsat fără energie.A mai sosit și un contract reziliat (la cererea mea, adevărat!) dar pentru care muncisem o lună de zile sub un stres terifiant și m-a adâncit într-o stare de deznădejde, neîncredere, teamă. Nu am putut face nimic. Nici să citesc cât am vrut, nici să scriu. Efectiv am stat în pat și am butonat telefonul, apreciind mămicile harnice și optimiste, care nu se lasă dobărâte de niciun obstacol.

Așa că, am rugat o prietenă să mă împrumute cu bani pentru a achita factura pentru cărți. Apoi, m-am scuturat de starea de lene și văicăreală (la dobândirea puterii a contribuit și lectura cărții „Atrage ajutorul Divin” de Theona Bălan) și am început să mă mișc, să acționez.

Mi-am amintit de perioada adolescenței, când croșetam căciulițe pentru copii și aveam banii mei. Asta încerc să le spun și elevilor mei: să aibă dorința de a face ceva cu viața lor! Mă uit și pe rețelele la socializare, unde, cum au dat de greu încep să ceară. Dar sunt atâtea modalități de a obține un venit suplimentar azi! De la a scrie un articol (asta dacă ai talent și te pricepi) până la a promova diferite produse, până la tricota, bricola. Ce nu există? VOINȚĂ!

Treziți-vă dorința de a reuși!

Treziți-vă cu poftă de a încerca să faceți ce vă place, dar cu seriozitate!

Treziți-vă voința și perseverența din interiorul vostru!

Aveți atâtea posibilități de a reuși!

Chiar ieri am descoperit lumea produselor dermatocosmetice Farmasi, apoi am văzut un video cu 4 lecții de make–up oferite gratuit de o profesionistă. Ce îți poți dori mai mult? Cumperi produse cosmetice cu reducere 23%, apoi machiezi prietene care merg la petreceri sau mirese sau diferite persoane dragi. Vezi? Se poate! Important să ai VOINȚĂ și să încerci să ieși din starea de confort.

Vă doresc mult succes și dorința de a vă descoperi voința pentru reușite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.