Cum să obțin mai mult?

Nu îmi place să mă compar cu nimeni… scriu în stilul meu, citesc ceea ce îmi place, ador să fiu originală. Inclusiv în vestimentație, produse pe care le folosesc pentru sănătate, frumusețe și starea de bine.

Dar îmi doresc să cresc ca om. Vreau să devin o versiune tot mai bună a mea.

Cum să fac asta? Să îmi scriu:

  • unde vreau să ajung;
  • care sunt dorințele mele: financiare, ca stil de viață. lecturi, abilități noi, sănătate ( kilograme, tonus, mentalitate)
  • unde vreau să călătoresc.
  • ce vreau să ofer lumii
  • ce vreau să îmi ofer mie ( timp, pasiuni noi, prieteni noi )

Statusul unui individ este cel care dicteaza multe dintre deciziile pe care acesta le ia in cursul vietii. Este cel care-l face sa actioneze intr-o directie sau alta, il determina sa depuna efort pentru a atinge un anumit obiectiv si il face sa treaca peste bariere si provocari.

Faptul că am învățat foarte mult, că am un statut educațional, mă determină să ajut valoare și suport părinților, tinerilor și copiilor care își doresc să investească în educația lor.

Dacă vrei o sănătate mai bună, fizic, mental și psihic, urmărește oamenii care fac asta. Nu copia! Doar adaptează ce și cât este util pentru tine! Dar nu rămâne pe loc!

De exemplu, pe parte de educație o urmăresc cu pasiune pe Urania Cremene. Asta nu înseamnă că folosesc toate informațiile ei, fără  a le filtra și a le aplica unde este nevoie, în forma care mă atrage și conferă originalitate.

Care este „DE CE-ul tău?” Care este segmentul în care vrei să schimbi ceva? Cât vrei să schimbi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.